Jag köpte mer aktier i dagens nedgång

Börsen surade rejält idag då SIX30RX backade 1,66 procent. Det efter en nedgång i fredags dessutom. Börsen är billigare idag än i torsdags men visst kan det backa mer, det kan det alltid. Jag fick avslut på en order i Latour på 95,4 kronor som jag tycker är en okej kurs att öka på. Det är i runda slängar vad substansvärdet ligger på. Med lite tur svänger Latour över till en rabattvärdering framöver och då kommer jag sannolikt köpa än mer frekvent och större.

Latour har en makalös historik och ett högt förtroende på marknaden kring framtida prestation. Med detta i bagaget värderas Latour högre än flera andra investmentbolag.

Länk till Latour hos Avanza (affiliatelänk).

Info om affiliatelänkar.

5 kommentarer:

 1. Köpte själv lite Svolder. Tycker de handlas till intressant värdering nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena,
   Svolder är nog inte tokigt de heller. Just nu är de lite väl tiltade mot bygg och det får man bevaka. Kanske blir det bra kanske är det en tabbe.

   Mvh petrusko

   Radera
  2. Visst har de en del bygg. Men Svolder är inga nybörjare och antar att de vet vad de sysslar med denna gång också. Sedan starten har de avkastat 15% per år. Det är dubbling av kapitalet var 5e år. Inte lika bra som Latour som gett runt 20% men trots all MVG.

   Radera
 2. Varför handlas den till 3 p/b. Låter dyrt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena GH,
   Latours substansvärde är cirka 95 kronor. Det är i linje med nuvarande aktiekurs.

   Mvh petrusko

   Radera

Bygg en pengamaskin med börshandlade fonder

Många är vi som gillar tanken av att få en stadig ström pengar från våra investeringar. Att regelbundet få utdelningar som vi kan göra va...