Intervju med Erik Selin

Idag på morgonen gjorde Gabriel på Dagens Industri en lång intervju med Erik Selin och de snackade uteslutande om börsen nu i coronatider. Tonvikt låg naturligt på fastigheter då det är Eriks primära gebit men hela snacket är intressant även om man inte är värst intresserad av just fastigheter.

Erik Selin har byggt en enorm förmögenhet via fastighetsaffärer och han är erkänt superduktig på sin sak. Jag har stor respekt för Erik som fastighetsmagnat men också för honom som investerare rent generellt. Han har en långsiktig syn och obotligt positiv till börsen som sig bör i ett långt perspektiv.

Intervjun är cirka 12 minuter och nedan är en länk till den hos DI. Det är en video och funkar oavsett om man är prenumerant eller ej. Något jag gillade extra mycket med Eriks snack var hans reflektion kring ränteläget framöver och riskpremien på investeringar generellt.

Länk till intervjun: https://www.di.se/ditv/borsmorgon/vd-balder-rapporten-var-varken-eller/

1 kommentar:

  1. Erik's bolag går bra. K-fastigheter som hade IPO i november förra året till kursen 105, vilket många tyckte var i dyraste laget då substansvärdet låg någonstans över 90. Nu handlas K-fastigheter runt 220. Mer är dubblering på ett halvår !!!!!

    Ha en bra dag

    //Krusse

    SvaraRadera

Europa som investering

  Reklam: Inlägget innehåller reklamlänk till Avanza. Som investerare finns det många olika indelningar man kan göra på världens alla bolag....