Så här blir du miljonär i hängmattan.

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Idag har jag läst boken Så här blir du miljonär i hängmattan. Skriven av Per H Börjesson. Det är en tunn liten bok på strax under 100 sidor och tar inte lång tid att läsa. Snabb och lättläst men samtidigt bra, väldigt bra.

Det här här en viktig bok för svenska folket! Boken är laddad med lättförståelig fakta om hur man på ett bra (bästa) sätt sparar pengar på lång sikt. Den kräver inte att du har kunskap innan du läser den och den går heller inte ut på att du skall lära dig avancerade saker för att kunna spara bra.
I boken lär du dig hur du mycket enkelt (lätt som en plätt) sparar på bästa sätt på lång sikt.

Det är alltså ingen nördig djuplodande bok om investeringar. Boken innehåller inga svåra termer, påståenden osv. På ett språk för vanligt folk förklarar Per H Börjesson i denna bok hur du enkelt skapar ett spar som resulterar i miljonbelopp på lång sikt.

Läs den och var bussig mot nära och kära och ge bort ett exemplar till dem. Boken är billig och den kommer göra enorm skillnad för gemene mans långsiktiga spar. När du har läst den förstår du. Så enkelt och den kunskapen vill du sprida vidare. Ge bort boken till en vän.

Länk till boken hos Bokus där den kostar ungefär som en Big Mac (affiliatelänk).

Info om affiliatelänkar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag äger Hufvudstaden

Länge har jag suktat efter att äga Hufvudstaden, fastighetsbolaget med de bästa fastigheterna i Sverige. De äger inte så många kåkar man ...