Keep on trucking

 


Har du hört någon säga det? "Keep on trucking". Vad man menar med det är att liksom bara fortsätta göra det där man gör. Keep on buying..

Bara fortsätt köp på börsen. Du som investerar på börsen via breda fonder eller de stora investmentbolagen får mycket för pengarna nu bara du fortsätter köpa. Börsen kommer repa sig och gå upp på lång sikt.

Enskilda bolag är inte lika träffsäkert att det blir en bra investering. Det är flera faktorer som skall bli rätt där. Du skall ha rätt i din analys och inget oförutsett skall inträffa. Det smarta är att investera i indexfonder och ta del av börsens goda avkastning. Väldigt många misslyckas med att ens prestera som index i långa loppet. Få lyckas prestera bättre än index. Således är man bättre än väldigt många andra om man bara investerar i index.

Just keep on trucking.

8 kommentarer:

 1. Stämmer bra! Försöka följa samma råd trots att det känns svårare😂
  Men tack för bra blogg!
  Hur går funderingarna runt Cibus i dagsläget?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena, Cibus har inte den lägsta finansieringskostnaden men de är ett litet bolag och får de problem är det inte större än att det torde finnas bra lösningar. De har bra hyresgäster med stadigt kassaflöde som stiger med inflationen. Jag ser inte att Cibus får utmaninngar med kassaflödet men förvärvstakten kanske blir lägre.

   Mvh petrusko

   Radera
 2. Försöker agera likadant, trotts tuffare tider😂
  Tack för rolig bra blogg!
  Tankar om cibus i dagsläget? Räntor, lågkonj etc

  SvaraRadera
 3. Helt rätt inställning! Själv har jag köpt mer Castellum, SBB B, Xact Norden Högutdelande och Vanguards VGWD senaste tiden. Blir fler och större köp nästa vecka om det fortsätter nedåt. Ackumulera!!!

  SvaraRadera
 4. Färdigköpt. Slut på kontot. Störtkrukan är på.

  SvaraRadera
 5. Vet att du är skeptisk till SBB. Vore otroligt spännande om du ville göra en analys. Känns som om de är överbelånade men har starkt kassaflöde och de borde räknat med att de rekorlåga räntorna höjs och borde därmed rida ut stormen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena, Det är ointressant i min värld. Det är så långt ifrån min typ av bolag man kan komma. Ett hafsverk som inte existerade för en handfull år sedan med usel kommunikation och därtill en VD som snackar mycket. Jag undviker.

   Mvh petrusko

   Radera
  2. Tack! Och tack som vanligt för att du gör vanliga småsoarare rikare :-)

   Radera

Jag har köpt mer storbank

  För en tid sedan skrev jag om min banktrippel och att jag utvärderat mitt ägande i sektorn. Jag kom fram till att om något såg det snarare...