Investor rapport imorgon


Imorgon släpper investmentbolaget Investor sin bokslutsrapport. Enligt bolaget släpps rapporten cirka 8.15 på morgonen. De kommer att hålla en presentation av rapporten klocka 10.00 som jag avser titta på. Jag gillar sådana presentationer där man får se och höra folk av kött och blod som arbetar i bolaget. De som jag förlitat mina pengar till. De som är ytterst ansvariga för att bolaget presterar och att jag får avkastning på min investering.

I samband med rapporten presenterar bolaget även förslag till utdelning och väntat är en höjning med en krona till 14 kronor.

Länk till Investor hos Avanza (affiliatelänk).

Info om affiliatelänkar.

3 kommentarer:

  1. Blir spännande! Tror du de kommer splittra aktien?

    SvaraRadera
  2. Det landar säkert på 14 kr! Investor gått upp rejält senaste tiden och är nu top 1 bland populäraste aktier! Även swedbank är nu på plats nr 2. Det är inte HM tider längre :)

    SvaraRadera
  3. Ja, det blir spännande! Investor är största innehavet i min portfölj. Utdelningsökningen har ju varit spikrak i ett antal år nu, en krona per år, så det är väl läge för 14 kronor. Men framför allt blir det intressant att ta del av övriga resultat i rapporten.

    SvaraRadera

Europa som investering

  Reklam: Inlägget innehåller reklamlänk till Avanza. Som investerare finns det många olika indelningar man kan göra på världens alla bolag....