Affiliatelänkar

En affiliatelänk är en möjlighet till intäkter för webbsidor. Genom ett partnerskap kan man få en ersättning om en besökare köper något eller blir kund osv.

Jag använder dessa länkar i de fall det finns en lämplig partner kring det jag skriver om. Jag skriver ofta om olika aktier/bolag och länkar till Avanza där man kan läsa mer.

Jag skriver mina inlägg oberoende och om möjlighet finns att tjäna en slant på en relevant länk så tar jag den. Inget företag har inflytande över innehållet i dessa inlägg.

Det här inlägget tjänar även som exempel på hur jag märker ut sådan här reklam. Nedan där jag efter länken märker ut det "(affiliatelänk)". Jag brukar också länka till denna infosidan med texten "info om affiliatelänkar".

Länk till Castellum hos Avanza (affiliatelänk).

Info om affiliatelänkar.

2 kommentarer:

 1. Spanade faktiskt på den idag. Kul att de äger BEP. En annan globalfond med lite annorlunda inriktning som jag gillar, och som är lite av en doldis, är SPP Topp 100.
  /Daniel

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Daniel,
   Din kommentar hamnade nog tokigt men jag snappade upp att den handlar om fonden Didner & Gerge Global. JAg har sett den där SPP Topp 100 tidigare men inte tittat närmre på den förrns nu när du tipsade om den. Jag gillar upplägget med 100 bolag som alla väger cirka 1%.

   Mvh petrusko

   Radera

Justerar mina egna regler kring belåning

  Sedan 2013 har jag använt mig av belåning i portföljen vilket i långa loppet kan bidra till högre avkastning. Under nästan hela denna peri...