Cirka 650.000 sidvisningar per månad.


Bloggen har nu 20-25.000 sidvisningar per dag och ökar stadigt. Många är ni som hör av er med feedback och jag vill tacka er alla läsare som följer bloggen. Jag tycker det är jättekul att kunna inspirera och att få hjälpa till med börs och spar.

Utan er läsare vore det inget roligt alls, ni får mig att känna mig betydelsefull. Det är en ära att få inspirera och skriva om mitt främsta intresse; börsen. I cirka 20 år har jag skrivit om börsen online. På Börssnack. på blogg, på twitter, på blogg igen, på Facebook och min senaste kanal där jag skriver: Tradingportalen. Det är jag som skriver artikelserien The Dividend Investor. Checka in min senaste artikel: http://www.tradingportalen.com/dividend-investor-v-44-oresund/

Med hopp om att få skriva och inspirera i minst 20 år till. För 20 år sedan skrev jag bara på Börssnack, nu skriver jag på flertalet ställen och man kan undra hur det ser ut om 20 år från nu?

Om du inte redan gör det så följ mig på Facebook, det är ett smidigt sätt att följa det jag skriver. Länk till petrusko på Facebook.

Mvh

//P

5 kommentarer:

 1. Du fyller ett behov som saknas i andra medier. Blir ofta uppdaterad via dig. Tack för den tid du lägger ner.

  SvaraRadera
 2. @Petrusko

  Min subjektiva bedömning är att din blogg ändrat inriktning det senaste året. För var det färre men tyngre inlägg.

  Det skulle vara intressant om du skrev ett inlägg om hur ditt bloggande har förändrats, vad syftet är idag i jämförelse med tidigare.

  Med vänlig hälsning

  J

  SvaraRadera
 3. Tack för en fin blogg! För egen del är din blogg favoriten tätt följd av miljonär innan 30 :)

  SvaraRadera
 4. Wow, det var inte dåligt med sidvisningar. Något fler än på min blogg ;-) du är en inspiration, hoppas du fortsätter i många år till på den inslagna vägen.

  SvaraRadera
 5. Riktigt imponerande med så mycket besökare. Bra jobbat petrusko. Hoppas den goda trenden håller i sig :-)

  Mvh Slimis

  SvaraRadera

Axfood och jag

  Jag tycker att Axfood är ett fantastiskt bolag och har ägt det lejonparten av tiden de senaste 15 åren. Värderingen brukar vara hög i Axfo...