7 minuter med Michael Green VD på Handelsbanken

 

Idag släppte Handelsbanken rapport för det tredje kvartalet och den kom in starkt. En god bit över marknadens förväntningar. Här är en video på 7 minuter med Handelsbankens VD. Det är gubbigt och stabilt, precis som man vill ha det i en bank. Ja inte gubbigt det måste vara en man utan; gubbigt att det är pålitligt, stadigt och bra på det viset man kallar visa bolag för "gubbaktier". 

Direktör Green har nu varit VD på Handelsbanken under 3 kvartal och jag gillar honom. Han har sagt vad han avser göra och han har gjort det han sagt att han skall göra. Han inger ett stadigt intryck inte olikt Fredrik Lundberg.

Jag uppskattar videos som den ovan när mina bolag rapporterar. Jag får se min VD och höra honom berätta om mitt bolag.

1 kommentar:

  1. Jag älskar att se stoplossen tog hem vinsten kl.09.00 och sålde hela mitt innehav i handelsbanken för en fin vinst efter 21 dagar som jag har ägt aktierna denna gången för lånade pengar.Går kursen ner så köper jag aktier igen i Handelsbanken.Jag gillar "gubbaktier" mer och mer och särskilt detta med att kunna göra både korta köp/sälj eller behålla aktierna och få utdelningar.
    Mvh Peter Jansson

    SvaraRadera

7 minuter med Michael Green VD på Handelsbanken

  Idag släppte Handelsbanken rapport för det tredje kvartalet och den kom in starkt. En god bit över marknadens förväntningar. Här är en vi...