Ny utgåva Get Rich With Dividends

 


Nyligen köpte jag en riktig klassisk "börsbok" i form av Burton Malkiels A Random Walk Down Wall Street. Den hade jag länge sett fram emot att läsa men aldrig fått tummen ur. I år släpptes den i ny 50-års jubileum utgåva varpå jag slog till på ett exemplar.

Den där nya utgåvan fick jag nys om cirka 6 månader innan den släpptes och lade in en bevakning på den. Livet gick vidare och rätt som det var fick jag ett mail att boken finns tillgänglig.

Likadant har jag gjort med en annan bok som jag länge velat läsa. Get Rich With Dividends heter den och jag har hört/sett mycket gott om den genom åren men inte fått tummen ur att läsa den i sin helhet. Hur som helst så har jag precis fått mail om att den nya uppdaterade tredje versionen av boken nu finns tillgänglig.

Jag är sugen och siktar på att beställa mitt exemplar av boken. Har du läst Get Rich With Dividends? Vad tycker du om den?

Här är en länk till boken hos Adlibris: https://www.adlibris.com/se/bok/get-rich-with-dividends-3rd-edition---a-proven-system-for-earning-double-digit-returns-9781119985556



3 kommentarer:

  1. Hallå Petrusko, nej denna bok har även jag missat. Låter som en intressant bok att läsa. Tack för boktipset!

    SvaraRadera
  2. Beställt! Tack för tipset.

    SvaraRadera
  3. finns gratis på pdfdrive.com ^^ läste den just

    SvaraRadera

Banktrippeln har rapporterat Q1

  Nu har de tre svenska storbankerna lämnat rapport för det första kvartalet 2024. Efter en rad räntehöjningar och ett mer normalt ränteläge...