Coronasmittade börsen - hur djup blir krisen


Jag lyssnar nästan varje dag på Ekonomiekot som jag tycker är en väldigt bra podd/radioprogram för den som vill hålla sig insatt kring just ekonomi. De gör även "Extra" där de fördjupar sig inom ett visst ämne. Nu har de gjort en special kring Corona och hur det påverkar ekonomin.

Det är ett sansat och balanserat program. Vid ett tillfälle är det en av experterna som bräscher på något alldeles fasligt med sin åsikt om en sak men då är en annan (snappade ej upp om det var programledaren eller en annan expert) där direkt och säger att hon inte håller med om det och att det får stå för honom. Jag tänker på när Peter Malmqvist spårar ur kring minusräntan. Han är nog duktig på det han gör men jag tar honom alltid med en nypa salt nu för tiden då han i media är en notorisk perma neggo till allt. Han har nog fått den rollen av media. Men skit i det nu, det här handlar ju inte om honom.

Jag gillade den här specialen om Corona och börsen. Det är så mycket snack och tyckande där ute nu och ett balanserat program av en pålitlig aktör sitter som en smäck.

3 kommentarer:

  1. Menar du allvar med att du rekommenderar SR till något än idag, eller skojar du med oss? De sysslar ju mestadels med ren desinformation och är så långt ifrån objektiva man någonsin kan komma merparten av sin tid.
    Mvh investera-pengar.blogspot.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Investeraren, alltid uppskattat din blogg och inlägg men på senaste tiden känns det faktiskt som det är du som blivit desinformatör. Aldrig några balanserade åsikter utan starkt vinklade. Jag lyssnar på massvis med poddar och tycker själv att Ekonomiekot Extra gör ett väldigt bra jobb i att vara balanserade, tack vare en mycket bra programledare, Hanna Malmodin eller hur det stavas.

      Radera
    2. Instämmer. Tycker också att SR:s seriösare utbud är bra.

      Radera

Europa som investering

  Reklam: Inlägget innehåller reklamlänk till Avanza. Som investerare finns det många olika indelningar man kan göra på världens alla bolag....