Videointervju med Warren Buffett


Warren Buffetts bolag Berkshire Hathaway har precis släppt sin rapport och med den Buffetts brev till aktieägarna. Det här är 13:e året i följd som Buffett gör en intervju med CNBC direkt efter det där brevet. Jag tror att Becky varit den som intervjuat honom alla de åren, hon är suverän.

Jag brukar titta på de här intervjuerna och jag tycker att årets är riktigt bra. Tajmingen får anses vara mycket bra med Buffetts snack om lång sikt nu i de senaste dagarnas nedgång på börsen. Kan man släppa allt krims krams som händer på börsen från dag till annan och istället fokusera på att äga bra bolag på 10, 20, 30 års sikt, ja då är man en vinnare. Se dig själv som en ägare av ett bolag. Det är precis vad du är när du investerar i aktier. Du äger ett bolag så se till att äga bra bolag och var en bra ägare. Håll hårt i ditt bolag och det kommer betala dig väl i långa loppet.

Klicka play ovan så drar videon igång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Aktiespararna Global Direktavkastning - Global exponering i sunda bolag till rimlig avgift

  För cirka 1 år sedan pitchade jag idén om en global version av Aktiespararna Direktavkastning för fondbolaget Cicero som driver den. De gj...