Att lyckas med aktiesparande


Jag har läst ett recensionsexemplar av boken "Den enkla vägen för nybörjare Att lyckas med aktiesparande". Längsta titeln ever på en bok men det är för att de gjort en serie böcker med grundtitel "Den enkla vägen".

Den här boken är inte för dig som redan är lite insatt i aktier och börsen. Om du är det så skippar du den här och spanar hellre in någon av de andra böckerna i serien.

För nybörjare däremot är det här en kalasbra bok. Det är ju dessutom målgruppen för boken. Oinsatta får med denna bok enkla förklaringar på termer och begrepp. Man får sunda tips och tankar om spar på börsen. Tidigare har det inte funnits en bok med så här tydlig profil mot nybörjare och de skorna fyller den väl.

Författare är Marcus Hernhag och Jan Sterner. Det är de båda glada farbröderna som pryder framsidan av boken.

Om du själv är helt ny på aktier är detta boken för dig. Än bättre är ju att ge den till någon "ny" och så fröet till ett aktieintresse. Kan man få en ung person att bli intresserad av spar och börs så har man starten på något bra. Ett livslångt spar på börsen växer till något riktigt stort. I vart fall om man håller sig till de enkla tips som denna bok innehåller.

Länk till boken hos Adlibris: https://www.adlibris.com/se/bok/att-lyckas-med-aktiesparande-den-enkla-vagen-for-nyborjare-9789198406894

Länk till boken hos förlaget: https://sternersforlag.se/produkt/att-lyckas-med-aktiesparande/

1 kommentar:

  1. Hej Petrusko
    Har du tittat något på noteringen av K Fastigheter såg att priset är 105 kr?
    Hur gör du?

    SvaraRadera

Industrivärden utdelningshistorik

  Investmentbolaget Industrivärden har ingen perfekt utdelningshistorik men de är en hygglig utdelningshöjare ändå. Ovan är siffror för en 1...