Lyssna på investmentbolaget Svolder i podd


Ulf Hedlundh är VD för investmentbolaget Svolder och han gästade nyligen Sparpodden. Hela detta avsnitt handlar om Svolder och Ulf. Då investmentbolaget Svolder har inriktning mot småbolag blir det per automatik också mycket snack kring det i avsnittet. Så även den som främst är intresserad av just småbolag kan finna intresse i detta avsnitt. De med intresse i investmentbolag och Svolder specifikt lär uppskatta det här snacket.

Ett utmärkt sätt att komma närmre inpå bolaget och dess VD.

3 kommentarer:

  1. Kursen ligger på runt 105 kr idag (substansvärde 120 kr). Jag antar att nu hade varit ett bra tillfälle att köpa sig in i företaget?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tjena,
      Jag tycker att Svolder är ett väldigt attraktivt bolag. De är duktiga på det de gör och de har en intressant inriktning med småbolag. Nuvarande värdering tycker jag är ett bra pris för Svolder.

      Mvh petrusko

      Radera
  2. Blir mer och mer övertygad om att Hedlundh är en av börsens mest kloka vdar. Låter eftertänksam och klok i allt han säger. Dessutom väldigt ödmjuk!

    SvaraRadera

OMX Stockholm Banks

  De svenska storbankerna har gått bra det senaste året i spåren av ett normaliserat ränteläge. Hittills i år har de presterat en god totala...