Peabs jubileumsfilm


Den här filmen är cirka 10 minuter och handlar om byggbolaget Peab. Hur det startade för 60 år sedan och hur det utvecklades till vad det är idag. Som investerare älskar jag sådana här saker från bolag jag äger eller tittar på. Siffror och kalla fakta kan man få i vilken årsredovisning som helst medan sådant här material är en annan dimension. Man kan få extra kunskap om bolaget och en känsla för kulturen där.

Nej man kan inte se en sådan här film och dra investeringsbeslut baserat enkom på den men det är en väldigt trevlig film och jag uppskattar den stort.

Ja, jag uppskattar filmen den är bra men wow vilken produktion. Det är en väldigt välgjord film och jag snappade upp att den blivit nominerad till någon sorts utmärkelse (Svenska Publishingpriset).

Läs mer: Jag köpte fler Peab.

1 kommentar:

  1. Känns lite oetiskt på något sätt. Men troligen kan det nog bli lönsamt att spela på klimatförändringar när stormsäsongen drar igång borta i USA nu. Har tagit in Generac på bevakning. Tack annars för filmen! Absolut ett bra helgnöje när det kommer bli lite lugnare.

    SvaraRadera

Mer info om Vanguard All World High Dividend Yield ETF

  Jag  skriver titt som tätt om den här fonden och mina investeringar i den och ofta får jag frågan om mer info om den. Själv har jag skrivi...