onsdag, januari 10, 2018

Rutger Arnhult har ökat ytterligare i Castellum


I december köpte Rutger Arnhult ytterligare cirka 1 miljon aktier i Castellum och äger nu 11,3 miljoner aktier. Arnhult kontrollerar nu 4,1 procent av rösterna i Castellum och är en av de största ägarna. Rutger Arnhult är en riktig storfräsare i fastighetssektorn där han kontrollerar Corem Property och Klövern samt är stor ägare i andra fastighetsbolag.

Länk till Castellum hos Avanza (affiliatelänk).

Info om affiliatelänkar.

4 kommentarer:

 1. Analys av Castellum, ifall Du inte har sett...

  https://www.avanza.se/placera/redaktionellt/2018/01/10/kvalitetsaktie-i-plagad-bransch.html

  Trevlig Kväll

  //Krusse

  SvaraRadera
 2. Vore ju toppen om vi fick en storägare av rang i Castellum på sikt.

  SvaraRadera
 3. Har som du, Castellum som ett av mina favoritbolag och kärninnehav. Likt många andra är väl det som väcker mest (om någon) oro ägarbilden av bolaget. Gillar egentligen Arnhult men varje gång han tar ett kliv upp i ägarlistan (näst störst nu va?) så tänker jag, om än naivt, att han troligen kommer öka sitt innehav och att han lätt skulle försöka kasta Castellum under bussen om det skulle krävas för att någon gång eventuellt rädda något av hans andra skötebarn.

  - Christoffer

  SvaraRadera
 4. Man kan ju dock fråga sig var han får pengar ifrån, för han har väl inte sålt några aktier i sina andra stora innehav? Allt borde väl tala för att det åtminstone delvis är lånefinansierat, förutom att det stämmer illa med hans försäkran om att det bara är likviditetsplacering.

  Var kommer pengarna annars ifrån? Jag menar runt 1,5 mdr som han handlat Castellum för senaste månaderna kan ju knappast vara utdelningar från hans andra innehav som är värda lite över 5 mdr. Jag har dock inte sett någon reporter fråga honom om detta, eller ens ställa sig frågan.

  Mvh Mattias

  SvaraRadera