Handelsbanken Norden Index Criteria

Det här är en nordisk indexfond och det är inte världens mest fantastiska fond utan en helt okej fond. Anledningen till att jag skriver om den är lite annorlunda. Hos Avanza har många fonder ett minsta köpbelopp om 100 kronor eller mer. Det finns de som har lägre och denna har 1 krona som lägsta köpbelopp. Gäsp kanske du tänker nu och fine det här är ju en annorlunda grej. Jag har köpt för 28 kronor i den här fonden i min IPS, ett konto där jag inte gör nya insättningar och istället för att låta små kronor stå och jäsa sätter jag dem i den här fonden i väntan på mer utdelningar som skall investeras. Då kan jag sälja och köpa något annat eller kanske plutta in mer i den här fonden om det är småkronor.

En fond i väntan på annat. Hmm, ja jag tror ni är med mig på hur man kan använda den. Perfekt för den som vill spara små summor då och då. 25 kronor veckopeng, investera den? Japp in med den i fonden vet ja.

Produktens avgift: 0,42 procent
Fondförmögenhet: Cirka 1,2 miljarder kronor
Antal ägare hos Avanza: 64 st.

Länk till Handelsbanken Norden Index Criteria hos Avanza (affiliatelänk).

Info om affiliatelänkar.

4 kommentarer:

 1. Skanska Petrusko??!!

  Med vänlig hälsning

  Lars

  SvaraRadera
 2. Vettigt, tack för tipset.
  Många bäckar små ...... :-)
  /Rille

  SvaraRadera
 3. Sorry,

  Såg att du redan kommenterat Skanska. Hängde inte med.

  Med vänlig hälsning

  Lars

  SvaraRadera

Mer utav globala utdelningsfonden

  Idag slog jag till på fler andelar i den börshandlade fonden Vanguard FTSE All World High Dividend Yield . Det är en global fond som sålla...