Simon Blecher köpte mer Investor

Simon Blecher är superförvaltaren av fonden Carnegie Sverigefond. En fond som har presterat bra och fått flera utmärkelser för detta.
Nu har fonden släppt sitt månadsbrev för november där förvaltaren skriver några rader om gjorda investeringar och syn på marknaden. Blecher nämner att han ökat i Investor.

Länk till fonden hos Carnegie där man kan läsa månadsrapporten.

Länk till fonden hos Avanza (affiliatelänk).

Info om affiliatelänkar.

6 kommentarer:

 1. Jag har för mig Strategi fonden var noterad som en aktie för länge sedan och är det samma strategi fond passar jag på berätta den var en FANTASTISK aktie sedan lyfte de in den i Avanza om jag minns rätt så försvann den guldkantade placeringen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena,
   Jag har inte koll på fondens historik om den fungerat annorlunda tidigare. Ibland kan det finnas olika versioner av samma fonder och förr i tiden kunde vanliga fonder betala utdelning.

   Mvh petrusko

   Radera
 2. Härligt, ökade i Investor idag! Tack för länken! :)

  Med vänlig hälsning / Frihetsmaskinen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena,
   Jag ökade nyligen i Investor också. Alltid kul att läsa vad Simon Blecher tänker och gör.

   Mvh petrusko

   Radera
 3. Jag är absolut sugen på lite Investor, men jag gillar inte priset. Brukar handlas kring ca 3,5-4,5% direktavkastning men nu når vi knappt upp till 3%, ner mot 350:- så kan det vara aktuellt för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena,
   Allting värderas på det viset nu. De aktier som handlas till 5% nu handlades till högre direktavkastning innan räntan blev så här låg. Räntan kommer nog vara låg en bra tid framöver och det går hitta attraktiv värdering trots det. En lägre direktavkastning får man nöja sig med.

   Mvh petrusko

   Radera

Håll koll på fondförvaltarna

  Jag har vid några tidigare tillfällen tipsat om att hålla koll på duktiga fondförvaltare. Hitta inspiration bland deras innehav, läs nyhet...