Mitt senaste köp

Häromdagen tog jag in fonden Cohen & Steers Infrastructure och idag köpte jag ytterligare mer av den. Nu har jag tömt ladorna och skrapat ihop de slantar som fanns att skrapa och kvar för månaden har jag att göra mitt vanliga månadsköp, den peng jag köper för varje månad. Klurar på Investor men kan bli annat som tex Telia. Jag har ju precis tagit in en liten slurk Telia och har nog gärna ett litet antal ytterligare då nuvarande post är i minsta laget.

Läs mitt inlägg med info om Cohen & Steers Infrastructure. Feta månadsutdelningar!

Läs mer: Mina tankar kring min investering i Telia.

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Har egentligen ingenting med ditt inlägg att göra, men vad har hänt Betsson? Har ej följt dem senaste året och märkte idag att de har gått ner väldigt mycket och nu har en attraktiv DA.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena anonym,
   Jag har tyvärr inte följt Betsson på flera år. MArknaden står för regleringar som blir mer aktuellt för var dag som går. Tror sektorn generellt pressats av det. På kort sikt är det en utmaning men på lång sikt är det nog bra att det är vissa regler att förhålla sig till.

   Mvh petrusko

   Radera
 2. Ej heller nåt med ditt inlägg att göra men Micke Syding rekommenderar Brummer Multi Strategy xl2. Vad anser du om den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena,
   Det är inget jag själv skulle investera i. Jag är inte värst förtjust i hedgefonder. PErsonligen bygger jag min portfölj med aktier och fixed income själv. En hedgefond gör något liknande med diverse avgifter som följd. Kanske rätt för vissa men för min del är det ointressant. Ett billigt alternativ är tex Avanza Zero helt utan avgift och Xacts obligations ETF som har jättelåg avgift.

   Mvh petrusko

   Radera

Bygg en pengamaskin med börshandlade fonder

Många är vi som gillar tanken av att få en stadig ström pengar från våra investeringar. Att regelbundet få utdelningar som vi kan göra va...