söndag, augusti 05, 2018

John Bogle - Investera i indexfonder


Bogle uppfann indexfonden och han skapade fondbolaget Vanguard. Han är en levande legend laddad med kunskap och erfarenhet. Kompis med Warren Buffett och har varit med och pratat i pauseunderhållningen på sändningen från Berkshire Hathaways årsstämma. Han är en otroligt vis man och är skarp i snacket. Den här videon på knappa timmen är väl spenderad tid.

Han har skrivit några böcker varav en skrev av dem läste jag nyligen och skrev ett inlägg om att det är den bästa boken alla bör läsa. Checka in mitt inlägg om boken.

Oavsett om man gillar indexinvestering eller om man avskyr det så är Bogles bok och visdom värdefull att ha innanför västen.

2 kommentarer:

 1. Petrusko! Måste bara få tacka dig för din blogg. Har läst den i många år och du står verkligen ut när det gäller att blogga om ekonomi. Har följt dig i många år och någon enstaka gång kommenterat. I mina ögon verkar du väldigt vettig, sund, kunnig och inte minst ha en sympatisk personlighet. Så i mina böcker är du vinnaren av finansbloggar här på nätet. Allt för sällan som vi människor ger beröm och komplimanger, så här kommer mitt bidrag i detta inlägg :-) Tack Petrusko, för ett alldeles utmärkt jobb med din blogg!
  Anna-Karin - som nog inte ingår i den största målgruppen för din blogg, men som hittar guldkorn här som passar mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna-Karin,
   Tack för din kommentar och värmande feedback. Jag blev jätteglad =)

   Mvh petrusko

   Radera