fredag, januari 19, 2018

Motley Fool rekar 5 REITs

Jag brukar dela sådana här artiklar på twitter men medan jag tyckte denna var jätteintressant och gjorde mig redo att dela som vanligt slog det mig. Ni är väldigt många fler som följer mig på bloggen och om jag bara delar på twitter är det många som går miste om denna pärla. Samtidigt är det ju lite så twitter är uppbyggt att det skall delas och konsumeras artiklar. En blogg däremot inte riktigt samma grej. Jag tänker mig dock att man har samma intresse oavsett om man följer mig på twitter eller bloggen.

Inget jag planerar att flöda bloggen med. Gör er gärna hörda i kommentarsfältet om ni uppskattade att jag delade artikeln här.

Motley Fool rekar 5 st amerikanska fastighetsbolag med hög direktavkastning. Bland annat EPR Properties som jag äger samt STORE Capital Corp som Warren Buffett äger i sitt bolag Berkshire Hathaway.
https://www.fool.com/investing/2017/11/13/5-top-diversified-reit-stocks-to-consider-buying-n.aspx

13 kommentarer:

 1. Mycket intressant! Har lite dålig koll på REITs men det kanske är läge att köpa nu när de gått ner lite.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej UtdelningStudent,
   Tack för din kommentar. Amerikanska fastighetsbolag är lägre värderade än de svenska och jag tycker generellt att de är attraktiva nu. Jag ökade nyligen i EPR Properties. Nu precis publicerade jag ett inlägg om STORE Capital Corp som nämns i Motley Fools artikel.


   Mvh petrusko

   Radera
 2. Hej, jag uppskattar att du delar artikeln på din blogg, då jag inte är särskilt aktiv på twitter. Mvh Toot

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yo Toot,
   Tack för din feedback.

   Mvh petrusko

   Radera
 3. samma här. Följer dig endast på din blogg. uppskattar inläggen. kanske du kan ha en tråd du låter info från andra bloggare flöda? jag är tacksam för dina inklipp iaf

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena TopFlite,
   stort tack för feedback.

   Mvh petrusko

   Radera
 4. Klassikern HCP verkar helt ute numera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena,
   Ja det är en fallen stjärna som sedan ett bra tag inte längre platsar bland alla andra fina bolag som finns i sektorn. Det var bra i 25-30 år innan de gick på pumpen. Varningssignalerna fanns där ju kring problematisk hyresgäst som drogs i långbänk och sedan briserade. Omega Healthcare som jag lustigt nog äger nu påminner skrämmande mycket om det caset.

   Mvh petrusko

   Radera
 5. Bra att du lägger upp dessa.
  Trodde Realty Income skulle vara med eftersom den är populärast
  Trevlig helg
  Frank hunter

  SvaraRadera
 6. Jag föredrar kanadensiska REIT:s. Själv har jag Northview Apartment med hyresfastigheter och NorthWest Healthcare Properties med samhällsfastigheter. Ger ca 6,5 resp 7 %. Kanadadollarn verkar vara lite mer stabil än USD.

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Tackar för att du håller oss uppdaterade kring "reitsen". H&R real estate är en annan fastighetsreit att lägga på listan.

  Inom energi vet jag att du har BEP men har du tittat på Altagas? En kuriosa är att de nu ansvarar uppvärmning av Vita huset. De kommer också inom kort börja leverera gas till Asien.

  Mvh Martin

  SvaraRadera
 8. Hej!

  Vad tycker du om kanadensiska Crius Energy Trust? Något du har tittat på?

  MVH Christian

  SvaraRadera
 9. Hej!

  Ingen reit men jag undrar om du har tittat något på kanadensiska Crius Energy Trust?

  MVH Christian

  SvaraRadera