The Dividend Investor v.31

I min senaste artikel på Tradingportalen skriver jag om 5 st bolag i dagligvarusektorn. Främst bolag med matprodukter men även en tvål eller två. Midsona som jag nämner tycker jag dels är nice då jag gillar flera av deras fina varumärken som tex Kung Markatta men jag tror också bolaget har bra potential på lång sikt. De växer organiskt och visa förvärv och de satsar helrätt på ekologiskt, hälsokost osv i mina ögon.

Länk till artikeln: http://www.tradingportalen.com/dividend-investor-v-31-5-dagligvarubolag-med-utdelning/

4 kommentarer:

  1. Tja! Hur passar din tidigare beskrivning av ICA in i artikeln?

    "Börsnoterade ICA är ett skämt med flummig ledning som leker investmentbolag och köper det ena skitbolaget efter det andra."

    //Mattias

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tjena Mattias,
      Tur att ICA är ett så fint bolag att till och med idioter kan leda det.. De har gjort en rad riktigt usla strategiska val som köp av Hemtex, INK Club osv men kärnverksamheten tuffar på, nära på ostoppbart.

      Mvh petrusko

      Radera
  2. Pepsico - tack för bra info och inlägg. Köp snart !!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tjena Fredrik,
      Tack. Filmgöttis blir extra göttit när man äger Pepsico. Lays chips och Pepsi att dricka till det. Tropicana juice till burgaren på Mconalds och Burger King.. =)

      Mvh petrusko

      Radera

Jag köpte fler Cibus

  Reklam: Inlägget innehåller reklamlänk till Avanza. Igår köpte jag lite fler aktier i Cibus på en kurs strax över 125 kronor. Det är inte ...