The Dividend Investor v.31

I min senaste artikel på Tradingportalen skriver jag om 5 st bolag i dagligvarusektorn. Främst bolag med matprodukter men även en tvål eller två. Midsona som jag nämner tycker jag dels är nice då jag gillar flera av deras fina varumärken som tex Kung Markatta men jag tror också bolaget har bra potential på lång sikt. De växer organiskt och visa förvärv och de satsar helrätt på ekologiskt, hälsokost osv i mina ögon.

Länk till artikeln: http://www.tradingportalen.com/dividend-investor-v-31-5-dagligvarubolag-med-utdelning/

4 kommentarer:

 1. Tja! Hur passar din tidigare beskrivning av ICA in i artikeln?

  "Börsnoterade ICA är ett skämt med flummig ledning som leker investmentbolag och köper det ena skitbolaget efter det andra."

  //Mattias

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Mattias,
   Tur att ICA är ett så fint bolag att till och med idioter kan leda det.. De har gjort en rad riktigt usla strategiska val som köp av Hemtex, INK Club osv men kärnverksamheten tuffar på, nära på ostoppbart.

   Mvh petrusko

   Radera
 2. Pepsico - tack för bra info och inlägg. Köp snart !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Fredrik,
   Tack. Filmgöttis blir extra göttit när man äger Pepsico. Lays chips och Pepsi att dricka till det. Tropicana juice till burgaren på Mconalds och Burger King.. =)

   Mvh petrusko

   Radera

Jag har tagit hem en fin vinst i Corem pref

  I höstas tog jag in en stek Corem Property Group preferens när mycket pekade på ett förändrat ränteläge och därmed andra förutsättningar f...