onsdag, juni 28, 2017

Off Topic nummer 1. Gym och träna


Varför vill mina hörlurar mig illa? Jag är nästan säker på att de inte tycker om mig och stänger av sig bara för att retas..
Näe inte egentligen, eller?
Jag har varit och gymmat och likt många andra gånger tog batteriet i mina hörlurar slut. Batteriet håller inte för mer än ett träningspass och om jag inte tar dem direkt från laddaren får jag ju skylla mig själv. Ni kan nog räkna ut om jag tog dem från laddaren eller ej idag.

Idag har jag varit lite i obalans. Snuvig av allergi och trött. Jag gick och lade mig på förmiddagen och vaknade tre timmar senare. Utvilad men fortfarande ingen fantastisk energi och känsla i kroppen. Jag åt en matlåda stroganoff på det och sedan iväg till gymmet. Mitt gympass var bara okej idag, jag hade inte rätt energi i kroppen. Men nu efter träningen känner jag mig så mycket bättre än jag gjort tidigare idag.

Jag brukar träna tidigt på morgonen och då är jag själv på gymmet. Idag bar det iväg strax efter lunch och då var jag lite orolig att det skulle vara massvis folk där. Jag gillar nämligen inte att trängas kring maskiner och vikter.
Semestertider är inte riktigt igång tänker jag för det var tomt på gymmet. Nästa vecka kan jag tänka att det ser annorlunda ut för då har folk semester och då åker man och gymmar. Den tecknade gubben ovan är inte från mitt gym men bilden här är det, jag tränar på ett seriöst gym, hardcore gym tror jag det kallas. För den delen är det inte bara svettiga gastande karlar som tränar där. Snarare syftas det till att det finns tunga vikter, seriösa maskiner och redskap. Tävlingsklassade så de hårdaste lyftarna kan träna ordentligt inför tävlingar osv. Själv satsade jag fram till för några år sedan på styrka och gick verkligen inför det till jag skadade mig x2 varpå det blev uppehåll i 1-2 år. Och här är jag nu igång igen och denna gången kör jag bara high rep med lätta vikter och det är min plan. Jag lyckas få bra pump och en härlig känsla i kroppen och skaderisken är mycket mindre.

Jag gillar att blogga och medan jag brukar skriva om börs här blev detta ett inlägg på helt annat ämne. Off Topic således. Jag kallar det nummer 1 ifall jag får infall att skriva mer off topic i framtiden. Börs och aktier är mitt gebit.

3 kommentarer:

 1. Mer och mer en dagbok när får vi se matrecept:)

  Lars

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Lars,
   En taco special vore kanske något.

   Mvh petrusko

   Radera
 2. Precis som att vara på börsen så finns det absolut inget negativt med att träna. Det ger endast en positiv effekt.

  SvaraRadera