Streama Buffett imorgon

 


Imorgon lördag är det dags för den årliga festen i Omaha Nebraska. De flesta av oss åker inte dit men tur för oss streamas det hela sedan flera år tillbaka. Länge var det Yahoo Finance som stod för streamen men nu är det CNBC som gäller. Det är alltså Berkshire Hathaways årliga bolagsstämma jag pratar om. Känner du inte till grejen med det här så är det kortfattat så att Buffett och Munger pratar visdom. De delar med sig av tankar, resonemang och de svarar på frågor. Det är en stor grej.

Imorgon klockan 15.45 svensk tid börjar streamen och det är länken nedan som gäller.


https://www.cnbc.com/brklive/



5 kommentarer:

  1. Vill tipsa dig om denna:
    https://www.svtplay.se/video/jE3zn2N/ekonomibyran/fastighetskris-pa-g?id=jE3zn2N

    Tycker Rutger ändå är ärlig och erkänner sin egen situation med hög belåning och det ger faktiskt visst förtroendeingivande. Dvs, han medger ändå att han är väldigt skuldskatt. Helt klart bättre än Ilja faktiskt som snarare rentav vilseleder.

    Vore kul att höra kommentar från dig ang diskussionen! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tjena,
      Stort tack för tipset. Jag hade planerat att se det avsnittet men helt glömt bort det. Det här ser jag fram emot att titta på. Ekonomibyrån med Carolina Neurath tycker jag är suveränt.

      Jag skall kolla på programmet och skriver om det här på bloggen efteråt.

      Ha en go lördag

      Mvh petrusko

      Radera
  2. Hej Petrusko
    Skapar du egna bilder till dina blogginlägg som bilden som tillhör det här inlägget? Letar efter ett bildbehandlingsprogram som kan göra ett foto till något som liknar bilden du har använt dig av.
    /s

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tjena,
      Jag använder mig av bildbank. Gratis bilder ifrån Public domain. Finns olika sajter men jag använder främst Pixabay.

      Mvh petrusko

      Radera
  3. Vilken show gubbarna bjuder på, kul att se. Har lagt en liten köporder till måndag bara för att. Trevlig lördag Petrusko.

    SvaraRadera

Emilshus rapport Q1 2024 - Höjd prognos

  Reklam: Inlägget innehåller reklamlänk till Avanza. Idag var det dags för fastighetsbolaget Emilshus att presentera sin rapport för det fö...