Heimstaden AB bokslutsrapport

 


Rapporten är här och förslag till utdelning. Långt långt ned i rapporten var infon och det var nervigt att leta fram den.

Heimstaden AB föreslår en utdelning om 2 spänn per preferensaktie som vanligt.


6 kommentarer:

  1. Fint! Hade på känn dem skulle behålla utdelningen

    SvaraRadera
  2. Hej P

    Kan också lacka ur lite på att man ska behöva leta efter information om utdelning. Förstår inte varför det ska gömmas undan när det är väsentlig info för så många.

    Mvh
    Erik

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tjena Erik,
      Ja det här gjorde de onödigt krångligt. Jag blev själv frustrerad när jag spanade efter den infon i rapporten och skapade därför det här korta inlägget med enbart info om utdelningen. Vet att det var många som satt och väntade på just den infon.

      Mvh petrusko

      Radera
  3. Rapportsäsongen gick hyfsat ändå, trots att jag har alldeles för mycket fastighet i portföljen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tjena Pribus,
      Ja men gött ändå. Med mycket fastighet har det ju vart en del minor på sistone alltså. Jag har själv sick sackat mig fram i fastighetssektorn. Jag dodgade Fastpartner D då jag lyckades sälja snabbt. Castelllum har jag sålt och i övrigt har det tickkkat på något sånt där.

      Mvh petrusko

      Radera
    2. 10% i direktavkastning, tittade på den vi 33 men blev som tur var inget köp kan det va ide nu risken har väl gått ner lite?

      Radera

Kort om optionsstrategin i JGPI

  Reklam: Inlägget innehåller reklamlänk till Avanza. I slutet av 2023 lanserade JPMorgan en börshandlad fond med global inriktning och en o...