Heimstaden AB bokslutsrapport

 


Rapporten är här och förslag till utdelning. Långt långt ned i rapporten var infon och det var nervigt att leta fram den.

Heimstaden AB föreslår en utdelning om 2 spänn per preferensaktie som vanligt.


6 kommentarer:

 1. Fint! Hade på känn dem skulle behålla utdelningen

  SvaraRadera
 2. Hej P

  Kan också lacka ur lite på att man ska behöva leta efter information om utdelning. Förstår inte varför det ska gömmas undan när det är väsentlig info för så många.

  Mvh
  Erik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Erik,
   Ja det här gjorde de onödigt krångligt. Jag blev själv frustrerad när jag spanade efter den infon i rapporten och skapade därför det här korta inlägget med enbart info om utdelningen. Vet att det var många som satt och väntade på just den infon.

   Mvh petrusko

   Radera
 3. Rapportsäsongen gick hyfsat ändå, trots att jag har alldeles för mycket fastighet i portföljen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Pribus,
   Ja men gött ändå. Med mycket fastighet har det ju vart en del minor på sistone alltså. Jag har själv sick sackat mig fram i fastighetssektorn. Jag dodgade Fastpartner D då jag lyckades sälja snabbt. Castelllum har jag sålt och i övrigt har det tickkkat på något sånt där.

   Mvh petrusko

   Radera
  2. 10% i direktavkastning, tittade på den vi 33 men blev som tur var inget köp kan det va ide nu risken har väl gått ner lite?

   Radera

Cibus förvärvar 6 livsmedelsfastigheter

  Reklam: Inlägget innehåller reklamlänk till Avanza. Idag meddelade fastighetsbolaget Cibus att de förvärvar 6 stycken fastigheter ifrån kr...