Intervju med Balders Erik Selin

 


Fastighetssektorn är på tapeten nu och det går knappt en dag utan nya händelser. Visst är det kul när det händer grejer men många är nog oroliga för sina investeringar. Fastighetsindex på Stockholmsbörsen är ned 44 procent hittills i år. Dystra rubriker dagligen om räntor, fastigheter osv skrämmer investerare.

Då passar det bra med en intervju av fastighetsdirektören Erik Selin. En vass investerare och fastighetsgubbe med mycket gott anseende. Det är Cristofer Andersson som gjort intervjun för Aktiespararna räkning. Länk nedan:

https://www.aktiespararna.se/nyheter/erik-selin-manga-aktier-ar-lagt-varderade

Min favoritdel i intervjun var stycket om "roughly right". 

"Jag tror på mer ’roughly right’ och äga flera innehav än att ha en alltför koncentrerad portfölj, för ännu en gång – vad som helst kan hända och svarta svanar anländer när man minst anar dem."

Ett resonemang jag gillar och kan relatera till. Läs intervjun i sin helhet i länken ovan det tar en handfull minuter bara.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag har tagit hem en fin vinst i Corem pref

  I höstas tog jag in en stek Corem Property Group preferens när mycket pekade på ett förändrat ränteläge och därmed andra förutsättningar f...