Karl Meltzer inspirerar


Karl Meltzer är en känd och duktig ultralöpare. Han älskar att springa långt och han har satsat på att göra det han älskar. Videon är cirka 19 minuter lång och är väldigt inspirerande när det kommer till att hitta sin passion och göra det man älskar. Jag tror att ni som är aktieintresserade och/eller sparar med någon sorts mål, att ni kan finna nöje och inspiration i den här videon.

Egentligen är det en sorts varumärkesvideo för att stärka skomärket Hoka One One och specifikt en skomodell som Meltzer namngett.

3 kommentarer:

 1. Springer du ultramarathon? För några år sedan ville jag testa och jag tyckte att hela konceptet påminde mycket om att vara investerare. Jag valde ett lopp, ett 6h lopp på 400 m bana. Sedan satte jag samman träningspassen, varje pass var en liten del i hela uppladdningen. Det gällde att inte tappa fokus och lita på sin strategi. På tävlingsdagen kom jag 56 km på 6 timmar, mitt mål var 55. Ett minne för livet. Jag vill givetvis göra om det men har en del annat just nu som går före. Hursomhelst, varje liten aktie är en del med ett syfte i en portfölj precis som träningspasset är en liten del med ett syfte inför ett lopp.

  mvh

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena,
   Jag sprang Ultramarathon fram till ett antal år sedan då jag inte längre tyckte det var rimligt pga småbarnsfamilj och allt runt det. Har fortsatt kört en del långa träningspass men nu har jag skadat mig sedan några månader och tittar på en framtid med enbart korta löppass.

   Ultra är som du säger en fantastisk upplevelse och skapar starka minnen. Mitt bästa är när jag sprang i fjällen och mötte en stor ståtlig ren på hög höjd.

   Mvh petrusko

   Radera
 2. Hej,

  Någon mer som provat skorna (Hoka), kan varmt rekommendera dem, otroligt sköna!

  SvaraRadera

Ett knippe preffar

Jag förvaltar min portfölj med målsättning att den skall generera att kassaflöde till mig att leva på. Jag lever på utdelningar och en de...