TIN Fonder live stream 6/5 2020


Förvaltarna bakom den populära fonden TIN Ny Teknik kör en live stream imorgon på Youtube. Fokus kommer vara Q&A, alltså frågor och svar.

TIN Ny teknik har cirka 56.000 ägare via Avanza och inriktningen är som namnet antyder teknik men även bolag inom hälsovård. Den här fonden har bara något år på nacken men förvaltarna drev en liknande fond hos Swedbank innan och den presterade mycket bra under deras tid. Sedan start för drygt ett år sedan har TIN ny teknik avkastat 39 procent vilket är långt bättre än index som med näppe är på plus under samma tiden.

Spana in livestreamen imorgon onsdag klockan 18:00. Frågor kan man ställa live i chatten eller maila på förhand till: info@tinfonder.se

Kanske är du inte intresserad av att investera i deras fond men du kanske kan lära dig från de här två duktiga förvaltarna eller kanske rentav bli tipsad om något av bolagen de äger för att investera direkt i det. Duktiga förvaltare är alltid intressant att lyssna till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag har tagit hem en fin vinst i Corem pref

  I höstas tog jag in en stek Corem Property Group preferens när mycket pekade på ett förändrat ränteläge och därmed andra förutsättningar f...