torsdag, februari 28, 2019

Warren Buffett intervju med Becky Quick på CNBC


Becky Quick på CNBC och hennes senaste intervju med Warren Buffett. Hon har länge varit Buffets "go to guy.. girl" inom media och den som regelbundet gör intervjuer med honom. Hon gör det riktigt bra och i sann Buffettanda håller han sig till det han vet funkar och är bra. Han gör nämligen så med mycket annat. Äter samma frukost på McDonalds varje dag. Äter samma stek på samma restaurang i hela sitt liv.

Nog om det. Är du nördig likt mig kommer du gilla den här intervjun på två timmar med Warren Buffett. Han är alltid värd att lyssna till och säger intressanta saker. Vad man tror om potential osv kring Berkshire Hathaway är ju skitsamma. Får man möjlighet att lyssna till världens främsta investerare så är det en god ide att göra det.

Själv tror jag inte på fantastisk potential i Berkshire Hathaway framöver. De har sin bästa tid bakom sig och framåt är det svårt att prestera överavkastning när en stor del av bolaget består av cash. Jag tror dock på Buffett och hans förmåga.

5 kommentarer:

 1. Intressant intervju. Som ett experiment har jag köpt 18 st BRK.b för en tid sedan, för att hålla i till pensionen om ca 30 år, man vet aldrig =)


  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,
   Det låter rimligt och jag tror det blir bra på 30 år. Hinner bli mycket ränta på ränta på den tiden.

   Mvh petrusko

   Radera
 2. har tagit steget nu, bytt till kf nordea från avanza.
  källskatt tillbaka inom 1 månad
  lägre courtage
  inget växlingspåslag på utländska utdelningar
  spanien, england, schweiz 1 euro courtage + en jävla massa andra aktier som inte finns
  på avanza

  SvaraRadera
 3. Intressant kommentar från WB om skatterna och effekterna av det, att vissa stater höjer skatterna och därmed driver ut de som man tror ska betala obegränsade summor utan att agera. Svenska politiker borde lyssna.
  Mvh http://investera-pengar.blogspot.se

  SvaraRadera
 4. Undrar varför de inte ger en utdelning nu när de har så enormt mycket cash. Buffet har säkert sina skäl.

  SvaraRadera