Videopresentation av Brookfield Asset Management


Bruce Flatt är VD på Brookfield Asset Management och här gör han en Google Talk presentation av bolaget. Bolagets tillgångar är främst Brookfield Property Partners som jag nyligen köpt och Brookfield Renewable Partners som jag äger sedan tidigare samt infrastrukturbolaget Brookfield Infrastructure Partners.

Videon är cirka 50 minuter och Bruce ger en mycket bra presentation av bolaget. Alla fastigheter, vattenkraft, hamnar osv är tillgångar som de äger via dotterbolagen som jag nämnde; Brookfield Property Partners osv. Bruce drar även caset varför reala tillgångar är en attans bra investering och han bjuder på bolagets viktiga strategier för att skapa avkastning.

Läs mer: Jag köpte Brookfield Property Partners.

Läs mer: Brookfield Renewable Partners höjer utdelningen.

4 kommentarer:

  1. Hej Petrusko

    Vad tror du om svenska fastighetsaktier? Är dem övervärderade och kommer att stagnera om SD vinner? Alltså mindre invandring till Sverige?

    Hälsningar Tandläkaren.

    Ps fin hemsida går in på din reklam så du får en slant ;)

    Trevlig helg.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tjena,
      Jag tror att fastighetsbolagen kommer vara en bra placering på mycket lång sikt.

      Mvh petrusko

      Radera
  2. Hej!

    Verkar va ett intressant bolag att äga fram till pensionen.
    BAM finns både på USA börsen och i Kanada. Ser ut som att kurserna har utvecklats lite olika där, beror det enbart på valutorna eller hur funkar det? Vilken bör man med fördel köpa just nu?

    MVH Anders

    SvaraRadera

Jag har tagit hem en fin vinst i Corem pref

  I höstas tog jag in en stek Corem Property Group preferens när mycket pekade på ett förändrat ränteläge och därmed andra förutsättningar f...