Castellum gör de rätta sakerna


Det är inte en tillfällighet att bra bolag är bra. De gör de rätta sakerna och Castellum är ett bra exempel på ett sådant bolag.

Idag skickade Castellum ut ett pressmeddelande om att deras regionkontor i Stockholm certifierats med en byggstandard som även väger in människors välbefinnande. Varför? Ja det är ju rent av sunt förnuft att friska, positiva välmående människor presterar bra. Nedan är några rader från Castellums pressmeddelande:

"Castellum är först i Sverige att certifiera ett kontor enligt The International WELL Building Standard nivå Guld. Den enda internationella byggstandard som väger in människors välbefinnande i arbetslivet och tar hänsyn till de mjuka värden som påverkar hur vi mår på jobbet.

Castellums regionkontor i Stockholm har blivit certifierade enligt WELL - en certifiering som tar sin utgångspunkt i vad som påverkar hälsa och välmående hos människor i en byggnad. Kontoret i Stockholm har utvecklats med extra fokus på att skapa en attraktiv miljö med bland annat ljus- och ljudkomfort och som uppmuntrar och inspirerar till en hälsosam livsstil för de som arbetar där.

Undersökningar visar att personer som arbetar i en lokal eller byggnad certifierad enligt WELL ökar både sin produktivitet och sitt välmående. Det sistnämnda blir allt viktigare med tanke på att olika stressrelaterade sjukdomar ökar.

”Det är ett glädjande besked att Castellum fullföljt den första WELL-certifieringen i Sverige. Att vi gör det på vårt eget kontor har varit en viktig aspekt för att förstå certifieringens positiva effekter hos våra medarbetare”, säger Henrik Saxborn, Castellums koncernchef.

Det finns idag ett ca hundra WELL-certifierade byggnader i världen. Castellum har ytterligare sex pågående projekt där man arbetar mot en WELL-certifiering, och utvärderar nu möjligheten att certifiera alla nya kontorsprojekt enligt WELL."

Jag är sedan flera år stolt ägare i detta fastighetsbolag och imponeras över deras driv att ständigt utvecklas och de blir stadigt bättre. Häftigt att se faktiskt.

Länk till Castellum hos Avanza (affiliatelänk).

Info om affiliatelänkar.

1 kommentar:

  1. Kan vi kanske rent av hoppas att i framtiden kommer de där "hundburarna" i öppet kontorslandskap förpassas dit de hör hemma, till historiens skräphög?
    Mvh https://investera-pengar.blogspot.com/

    SvaraRadera

Kort om optionsstrategin i JGPI

  Reklam: Inlägget innehåller reklamlänk till Avanza. I slutet av 2023 lanserade JPMorgan en börshandlad fond med global inriktning och en o...