Hans Wallenstam hos EFN TV


Idag var fastighetsbolaget Wallenstams VD gäst hos börsprogrammet EFN Börslunch. Som vanligt ger han ett gott intryck och jag uppskattar verkligen när ett bolags VD gästar ett sådant här program. Det gör han för dig och mig, för aktiemarknaden. Wallenstam är bland de bästa när det kommer till att kommunicera med sina ägare och aktiemarknaden. Ett exempel på det kan vara deras video de spelar in i samband med varje kvartalsrapport. För att presentera rapporten och verksamheten närmre. Tryck på play ovan för att titta. Klippet börjar med Hans Wallenstam och han pratar några minuter innan det blir andra gäster.

Jag äger Wallenstam ändock bara en liten liten slurk men jag tycker det är ett fantastiskt bolag och jag vill vikta upp det i min portfölj på sikt. Verksamheten är i huvudsak hyreslägenheter i Göteborg och Stockholm. En tillgång med ett mycket pålitligt kassaflöde.

Länk till Wallenstam hos Avanza (affiliatelänk).

Info om affiliatelänkar.

2 kommentarer:

 1. Kan verkligen hålla med. Bolaget verkar väl skött, VD som är förtroendeingivande och bra och solid verksamhet med många hyresrätter. Extra plus för deras projekt med energi.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Daniel,
   Tack för din kommentar. Ja deras satsning på grön elproduktion känns sunt och modernt.

   Mvh petrusko

   Radera

3 favoriter bland investmentbolagen

Jag fick en fråga vilka mina favoriter bland investmentbolagen är och det tycker jag är en intressant fråga. Här kommer 3 favoriter bland...