tisdag, november 28, 2017

Axfood kapitalmarknadsdag


Idag håller Axfood kapitalmarknadsdag kl 13 - 17. Syftet med kapitalmarknadsdagen är att presentera en uppdatering av Axfoods strategi och vägen framåt samt fördjupningar inom framtidens logistik, Willys, Hemköp och hållbarhetsarbetet.

Jag hade planerat att följa detta online då sådana här kapitalmarknadsdagar ofta sänds även på webben men det verkar inte som att Axfood erbjuder detta. Synd och lite svagt av dem tycker jag. Genom att sända det online fångar man upp alla ägare och intressenter och servar dem med samma information som de få som är fysiskt på plats.

På bilden ovan är Axfoods VD Klas Balkow. Jag tycker det är en käck bild med Axfoods logga och ett ansikte på bolagets VD.

Ja ja, nu är det ju inte så att jag behöver starta mitt World of Warcraft-konto igen för att spendera tiden istället.. Det brukar också vara aktörer som deltar på de här eventen som skickar ut referat så man kan följa det på så vis.

Avanza fångar upp pressmeddelanden osv relaterat till Axfood och visar dem på sin sida för bolaget. Jag håller utkik där. 

Länk till Axfood hos Avanza (affiliatelänk).

1 kommentar:

  1. haha det var nästan oväntat, det där med WoW. Minns själv den tiden med glädje, fan vad kul det var :)

    Blir ibland sugen på att köpa Blizzard bara pga vilken bra kvalitet deras spel har.

    Mvh
    Mattias

    SvaraRadera