Volatis Besikta och Axfood

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Idag har jag besiktat bilen, hos Besikta naturligtvis eftersom jag äger dem via Volati. Bilen mådde bra och jag fick ett utmärkt bemötande. Att boka tid gjorde jag snabbt och enkelt på nätet och själva besiktningen var gjord på ungefär samma tid lavahett kaffe hinner svalna och bli uppdrucket.
Jag hann väl med att checka börsen också.

Fler Axfood tänkte jag mig och avvaktade när de stod i 138 spänn i hopp om att den skulle vända ned igen. Länge länge väntade jag innan jag slog till på 138,7 kronor och såg mig "besegrad".
Jag var ute i köpartagen även efter fler Volati men idag vände den upp och handlades en god bit över min köpkurs. Första dagen på ett tag som jag inte köpt en enda Volatiaktie.
Länk till Volati hos Avanza (affiliatelänk).

Info om Affiliatelänkar.

2 kommentarer:

 1. Hej å tack för en bra/underhållande blogg. En liten fundering bara,hur kommer det sig att du har råd att köpa aktier varje dag? Blir courtaget väldig mycke? Köper du små poster hela tiden? Stressad 2 barnsfar som inte köper varje dag😂

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Mr cash,
   du kan stressa ned, finns inget behov av att köpa riktigt så ofta som jag gör utan det går alldeles utmärkt att köpa tex en gång i månaden. Viktigt att köpa regelbundet dock så inte mer sällan än så tycker jag.

   Mvh petrusko

   Radera

Ett knippe preffar

Jag förvaltar min portfölj med målsättning att den skall generera att kassaflöde till mig att leva på. Jag lever på utdelningar och en de...