lördag, mars 18, 2017

Boxaren Sven-Olof Johansson VD i Fastpartner

Kanske har du koll på gubben, kanske inte men jag gillar honom och brukar tipsa om en sak. Hans VD-ord i årsredovisningen brukar vara mycket intressant och underhållande. Inte bara torr upprepning av siffror som man ändå hittar på någon annan sida i rapporten utan han bjuder på åsikter och tankar om samhället, världen, ekonomin och allt möjligt. Fastpartner släpper sin årsredovisning under mars enligt hemsidan så håll utkik!

Jag har lyssnat på boken Svenska Miljardärer Sven-Olof Johansson och har fått en bild av hans story och jösses vilken story sedan. Nu har jag en helt annan bild av Sven-Olof och hans affärer. Det har varit konkurser, Ferarris, finkan, utmätta Ferarris, mer konkurshot. Han framstår som en skön lirare Sven-Olof och hans story är mycket fascinerande. Från biträde i sportbutik till att med egna händer skapat en miljardförmögenhet.

1 timma och 22 minuter är boken om Sven-Olof hos Storytel, väl spenderad tid precis som samma bok om Gustaf Douglas som jag lyssnat till. Jag har ett samarbete med Storytel och i ett inlägg som de sponsrat finns en länk till ett erbjudande om 30 dagar fritt Storytel, missa inte det. De har otroligt mycket böcker på ämnet. Länk till mitt inlägg med erbjudandet längst ned på sidan.

I väntan på Fastpartners senaste årsredovisning kan ni passa på att läsa Sven-Olofs VD-ord från tidigare år.

9 kommentarer:

 1. jösses du jobbar hårt på meningslösa och sponsrade inlägg...

  SvaraRadera
 2. Jösses vilken tråkig kommentar. I det här inlägget tipsar jag om ett riktigt bra VD-ord som jag tror de som läser det kommer uppskatta. Jag skriver om en bok jag lyssnat på. Thats it. I mitt inlägg jag länkar till skriver jag om en annan bok jag lyssnat till. Det är sponsrat av Storytel på det vis att läsare får erbjudande om 30 dagar fritt Storytel.

  Jag vet inte vad du menar på är meningslöst men det får stå för dig. Du får ha din åsikt naturligtvis och du får skriva tråkiga kommentarer om du vill. Ha en fortsatt god lördagkväll.

  Mvh petrusko

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr kan jag bara hålla med tidigare kommentar. Nivån sjunker.

   Radera
  2. Tjena,
   Tack för din kommentar. Vad tyckte du om Sven-Olofs VD ord från förra året?

   Mvh petrusko

   Radera
 3. Ja, blir automatiskt att man läser mindre och mindre av Petrusko nu när han sålt ut sig så.

  SvaraRadera
 4. Jag gillar ex-boxaren också. Han tänke långsiktligt och tänker finansering. Det är inte alla bolag som tänker så långsiktligt och när det blir tuffare tider kommer det bli jobbigare för många. Då kan fastpartner stå på fast mark. Jag gillar hans ord i årsredovisningen.

  Det skall bli intressant i slutet av 2017 om Fastpartner lyckas med följande:
  "Det är FastPartners mål att i slutet av år 2017 uppnå ett på årsbasis rullande förvaltningsresultat om 750 MSEK"

  Detta skrevs i bokslutskommuniken för 2016. Det är en rejäl ökning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena, kul att du också gillar hans VD-ord. Han är en fascinerande människa.

   Mvh petrusko

   Radera
 5. Trist med icke konstruktiva annonyma kommentarer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Otto,
   Ja några riktiga tråkkommentarer blev det där men så kan det vara. De förstod nog inte ens själva vad de gnällde om utan var mest sugna på att få gnälla lite.

   Mvh petrusko

   Radera