InvesteringsbokenI boken får man läsa om hur man kan bygga en förmögenhet på börsen genom långsiktiga investeringar. Man får läsa hur superinvesterare som Laszlo Szombatfalvy och Warren Buffett skapat sina förmögenheter och deras "modeller" de använder vid värdering och aktieköp. Elitförvaltare som Kristoffer Stensrud och Simon Blecher har intervjuats och bjuder på hur de framgångsrikt skapar överavkastning.

Anders ström har gjort bra research i boken och berättar/förklarar på ett väldigt pedagogiskt och enkelt sätt. Den är lättläst och intressant både för novisen och den mer initierade.

Jag har läst väldigt många böcker om aktier och investeringar, framförallt på engelska men även ett gäng på svenska. Man kan aldrig läsa för mycket och jag har tagit med mig kunskap ifrån varje enskild bok jag läst.

Investeringsboken är i särklass den bästa boken jag läst på svenska och jag rekommenderar den verkligen. Den som anammar det denna boken lär kommer vara en vinnare på lång sikt!
Mitt exemplar av boken är signerat av Simon Blecher och det är jag väldigt stolt över. =)

Köp den, du kommer inte ångra dig. Ge bort den i gåva, bästa gåvan ever!


Uppdatering 2015-11-16
Sedan jag läst denna bok och recenserat den har jag läst Anders Haskels bok på snarlikt ämne och det är svårt att säga vilken av dessa två som är bäst, de är jättebra båda två. Innehållet är inte identiskt och man har klart nytta och glädje av att läsa bägge. Länk till min recenssion av Anders Haskels bok som jag alltså skrivit mer nyligen än denna. : http://petrusko.blogspot.se/2015/11/bli-grymt-rik-pa-aktier-bok-av-anders.html2 kommentarer:

 1. Den ska jag också läsa, tack för tipset!

  SvaraRadera
 2. Kul att din bok blivit signerad av Simon Blecher. I min värld finns det inga mästare inom förvaltning. Jag minns när Skandia skulle lansera specialfonden SKANDIA SWEDISH STARS. Upplägget var ett klassiskt trick inom fondbranschen. Det har prövats otaliga gånger. Så här gick the sting till: Man skulle investera minst 75% i svenska aktier med flera underliggande förvaltare(multi mangaers).En koordinerad förvaltare skulle hålla ihop det hela. Min fråga: Hur dumt får det bli?

  Resultatet av dessa övningar blev det vilken person som helst som har så mycket kunskap om investeringar att det kan täcka botten på en fingerborg kunde räkna ut.

  Fonden blev begravd genom att gå ihop med en annan fond. Vilka var dessa multimangers som skulle besegra indexet? Svar: Simon Blecher, Erik Kjellgren och Krister Nilsson.
  Med vänlig hälsning från en random-walker.
  Lars

  SvaraRadera

K-Fast Holding backar på börsen

  Idag backar fastighetsbolaget K-fast rejält på börsen och bakgrunden är oklarheter kring sanningshalten i det VD Jacob Karlsson sagt. Kort...