Video med Simon Blecher förvaltare Carnegie Sverigefond



Carnegie Sverigefond har presterat helt okej på flera års sikt, inte bäst men okej. De har en sund strategi och en duktig förvaltare i Simon Blecher. Jag gillar fonden och tror att de med sin strategi och duktig förvaltare kommer prestera bra även i framtiden. Kanske bäst men sannolikt inte dåligt. Det är ju svårt det där att på förhand veta vilken fond som skall prestera bäst. Man får försöka bedöma strategin och förvaltaren. En fond med bra historik och dessutom en där man har en bra känsla och förtroende för förvaltaren är rimligt att satsa på i ett långsiktigt spar.

Videos som denna, nyhetsbrev, deltagande i EFN Börslunch är några olika tillfällen där man som sparare kan få mer info och en känsla för fonden och dess förvaltare. Den här videon är drygt 4 minuter lång. Ytterligare en möjlighet att känna lite på förvaltaren Simon Blecher är att lyssna på den intervju han gjorde i Börspodden. Lyssna på det nedan:

Länk till Carnegie Sverigefond hos Avanza (affiliatelänk).

Info om affiliatelänkar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Aktiespararna Global Direktavkastning - Global exponering i sunda bolag till rimlig avgift

  För cirka 1 år sedan pitchade jag idén om en global version av Aktiespararna Direktavkastning för fondbolaget Cicero som driver den. De gj...