Ny videointervju med Erik Selin

 

Jag läser och lyssnar gärna när Gabriel Mellqvist gör media. När Erik Selin är med vill jag ogärna missa. Jag har ett stort intresse i fastighetssektorn och Erik Selin är rentav en guru där. Här är en färsk video med Selin och det är bra fastighetssnack. Han kommer in i videon efter cirka 18 min om man vill skippa diverse-snack av gubbarna innan.


4 kommentarer:

  1. Perfekt att få se denna videon, då jag själv inte visste om den.All information på din blogg mottages tacksamt.Ha en trevlig helg!
    Mvh Peter Jansson

    SvaraRadera
  2. Instämmer! Trevligt gäng, inte så glättigt o hurtigt som många liknande är. Extra plus med humorn som de två programledarna bjuder på👍 Inte minst intressant att lyssna på Erik Selin.
    Marie

    SvaraRadera
  3. Ren smörja om någon skulle fråga mig. Orkade inte se allt. Alltid dessa interjuver där dessa personer som ställer frågorna skall göra sig själva till huvudpersoner. Försöka imponera på den man interjuvar. Trist uppvisning.
    MvH Lars

    SvaraRadera
  4. Äger du några kryptovalutor?

    SvaraRadera

Jag har en börshandlad fond som Core-innehav

  Jag har skrivit om det här spåret tidigare att ha en stadig grund/breda fonder i portföljen. De senaste åren har jag viktat upp Xact Norde...