Roger Akelius i ny intervju på SVT

 På söndag släpper SVT ett 1 timma långt program med Roger Akelius. Min Sanning heter programmet som brukar intervjua "kändisar". Det sänds på pensio-TV söndag kväll men kan ses på SVT-play med start på söndag morgon.

Länk till programsidan på SVT-play:  https://www.svtplay.se/min-sanning5 kommentarer:

 1. Niclas Rosengren18 februari, 2023 21:44

  Ska bli intressant

  SvaraRadera
 2. En fascinerande person, Akelius.
  För övrigt måste Anna Hedenmo vara Sveriges mest utvecklingsbara journalist.

  SvaraRadera
 3. vad tror du om utdelningen i corems D/pref aktie?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Nicky,
   Corem är lite speciellt med ett stort ägande i andra noterade fastighetsbolag. Tillgångar som snabbt går att avyttra vilket de också gjort delvis i närtid. De har sålt hela innehavet i Castellum och de har löst in obligationer för en stor slant. Jag har svårt att landa i vad jag skalll tro annat än att Corems största ägare väldigt gärna vill ha utdelning och att bolaget lär göra vad de kan för att kunna pynta. Corem behöver se över sin verksamhet och stärka upp sig. Sälja tillgångar och lösa in lån. Bra att de börjat minska korsägandet.

   Jag äger lite Corem pref och den kan de pynta utdelning på även om de slopar det på de andra aktierna. De vill undvika ställa in utdelningen på preffen då det kostar dem än mer pengar då ränta löper isf. Absolut ingen garanti eller hinder för dem att ställa in utdelningen på preffen dock.

   Mvh petrusko

   Radera

Slopad utdelning på Heimstaden preferensaktie

  Fastighetsbolaget Heimstaden har en preferensaktie noterad men i övrigt ägs bolaget utanför börsen. Således är inte intresset för bolaget ...