Svolders substansvärde 257 kronor

 


Investmentbolaget Svolder med inriktning mot små och medelstora bolag meddelade idag ett substansvärde om 257 kronor. Som enda investmentbolag meddelar de substansvärde veckovis. Aktieägarvänligt minst sagt. Stora investerare har verktyg som håller koll på sådant här i räknesnurror åt dem. Att Svolder meddelar veckovis är för oss småsparares skull. För att vi skall ha tillgång till bra information om bolaget. 

Substansvärdet om 257 kronor är per 8/10 2021. I fredags alltså. Svolders b-aktie stängde i fredags på 280 kronor vilket innebär en värdering om 9 procent premie.

Svolder har en mycket god historik och track record. De imponerar minst sagt. Värderingen har gått upp och ned över tid och faktiskt skiftar den mycket även på kort sikt. I närtid har värderingen varit både betydligt lägre och högre.

Jag vill ogärna pynta mer än 5 procent premie i Svolder och det brukar lösa sig per automatik. Värderingen går som sagt upp och ned och vips är den nere på nivåer jag accepterar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Aktiespararna Direktavkastning B (betalar utdelning)

  Reklam: Inlägget innehåller reklamlänk till Avanza. Det här är en rackarns bra fond som presterat bättre avkastning än storbolagsindex und...