Telia uppdaterar strategi

 

Telia bjuder in till en presentation i samband med sin bokslutsrapport. De avser presentera ny strategi och skriver så här i ett pressmeddelande: 

"Den 29 januari klockan 11.00 presenterar Telia Companys vd och koncernchef Allison Kirkby, COO Rainer Deutschmann och finansdirektör Per Christian Mørland en uppdatering gällande strategi och operationell samt finansiell ambition framöver"

Det är nya tag i Telia och en sådan här uppdatering är väntad. Aktiemarknaden vill höra från nya ledningen vart vi är på väg. Det skulle kunna bli förändringar i utdelningsambition men jag tror inte på någon drastisk försämring då en sådan sannolikt inte har stöd av en stor del av ägarna. 

Ja ja, det är bara några veckor bort så är vi där. Både bokslutsrapport och den här strategiuppdateringen. Presentationen är på engelska och man kan se den via Telias sajt. Har man inte möjlighet att se det live så kan man se det i efterhand.

1 kommentar:

  1. Blir mycket intressant att höra vad de har att säga... Vart ska Telia ta vägen med t ex gamla Bonniermedia.

    SvaraRadera

Håll koll på fondförvaltarna

  Jag har vid några tidigare tillfällen tipsat om att hålla koll på duktiga fondförvaltare. Hitta inspiration bland deras innehav, läs nyhet...