Wallenstam ny affärsplan
Idag har Wallenstam haft kapitalmarknadsdag och publicerade klockan 13:00 den här videon på sin sajt. Jag satt och väntade och spanade in videon med intresse. Det är egentligen inget omvälvande men absolut något att checka in för den som är intresserad av bolaget. I videon får man också en inblick i Hans Wallenstams tankar om fastighetsmarknaden och värdeutvecklingen i den framöver. Av intresse för alla med någon sorts fastighetsintresse.

Videon är cirka 18 minuter lång.

10 kommentarer:

 1. Hej Petrusko !
  Tack för att du lade upp videon. Wallenstam är ett himla fint bolag.
  Idag har det varit tråkiga nyheter kring Johnson&Johnson och aktien backar cirka 11%. Nåväl antar att denna asbestskandal i ett längre perspektiv inte har någon menlig inverkan på Johnson&Johnson såsom investering. Trevlig helg på dig //tony

  SvaraRadera
  Svar
  1. Antagligen inte så stor påverkan på investeringen på lång sikt nej men tveksam till om jag skulle vilja äga ett bolag som mörkar asbest i barnpuder.

   Bättre att köpa Wallenstam istället då.

   Radera
  2. Detta fick mig också att fundera. Jag har haft lite övervikt av j&j och det blir sårbart för portföljen iaf på kort sikt. Blir nog mera diversifiering som motdrag.

   Radera
  3. Vi andra mins hur det gick med asbetsskandalen som ABB ådrog sig för länge sedan i usa. Det sänkte hela bolaget närapå. Juridiska komplikationer som detta i usa är riktigt farligt. För att inte tala om ryktesrisken och själva varumärket.
   Mvh https://investera-pengar.blogspot.com/

   Radera
  4. En bra form av kommunikation till ägarna denna video. Även om man bör ta det med en nypa salt också.
   Mvh https://investera-pengar.blogspot.com/

   Radera
  5. Hej Tony!
   Förstår din tveksamhet och faktum är att jag tidigare idag skrev om mina tankar kring Jnj. Fick väldigt mycket skit för att jag fyllde på när aktien var ner 10%. Alltid svårt när det kommer till moraliska frågor.

   Take care!
   https://www.kronantillmiljonen.se/handelser-i-portfoljen/johnson-johnson-och-asbest/

   Radera
 2. Ambitiös och bra affärsplan. Det är lätt att få förtroende för Hans W. Tror att detta är ett bolag man ska hålla på riktigt lång sikt. Äger och skulle gärna öka på cirka 80 spänn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena JB,
   TAck för din kommentar. Jag instämmer, Wallenstam är sannolikt ett riktigt bra bolag att äga på lång sikt. Rimlig avkastning till vettigt risktagande.

   Mvh petrusko

   Radera
 3. Placera har precis gjort en analys av Wallenstam, se länk nedan:
  https://www.avanza.se/placera/redaktionellt/2018/12/17/wallenstma-en-premieaktie-men-inte-nu.html

  Trevlig Läsning

  //Krusse

  SvaraRadera
  Svar
  1. HEj Krusse,
   Tack för tipset, jag spanar in den.

   Mvh petrusko

   Radera

Ett knippe preffar

Jag förvaltar min portfölj med målsättning att den skall generera att kassaflöde till mig att leva på. Jag lever på utdelningar och en de...