Saftig utdelning med Corem - The Dividend Investor

I senaste artikeln på Tradingportalen skriver jag om fastighetsbolaget Corem som visat sig vara en utdelningsaktie.

http://www.tradingportalen.com/dividend-investor-v-27-saftig-utdelning-corem/

4 kommentarer:

 1. Kanske inget dumt köp. Känns som att det finns en del ok alternativ i fastighetsbranschen för utdelningsjägsre. På tal om utdelningar, har du någon tanke på vilken preff som för tillfället ser mest prisvärd ut?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Andreas,
   Tack för din kommentar. Det blir svårare för var dag som går tycker jag det här med preffarna och välja vilken som är mest attraktiv för stunden. De har generellt stigit mycket och står ganska högt. Sagax D gillar jag och tycker den relativt andra preffar är värd sitt pris här kring 32,5 kronor. SBB preferens har snabbt fått se sin bolagsrisk sjunka varpå den uppvärderats. Under 600 kronor tycker jag är okej på den. Klövern preferens till ungefär samma direktavkastning som Sagax D lockar.

   Mvh petrusko

   Radera
  2. Kanske K2A Preff också runt nuvarande nivå?

   Radera
  3. K2A och Sagax D har jag redan ett ganska stort innehav i. Finns det inga preffar att kika på i länder runt omkring som Norge, Danmark eller Finland eller kanske Tyskland tex?

   Radera

3 favoriter bland investmentbolagen

Jag fick en fråga vilka mina favoriter bland investmentbolagen är och det tycker jag är en intressant fråga. Här kommer 3 favoriter bland...