måndag, januari 15, 2018

Då och nu - Förändringar och ditt spar


Du är inte samma person idag som du var förr i tiden. Bit för bit förändras vi alla över tiden. Vi lär oss nya saker, vi gör misstag som vi lär oss utav. Som en uppståndelse inser vi plötsligt saker och ting, vi inser att vi drastiskt förändrat syn på saker. Hur tusan kunde jag göra på det viset?
 För 10 år sedan gick du kanske på rockkonsert eller spelade dataspel hela natten. Kanske hejade du på det där sportlaget som du nu inte alls tycker om längre. Du gillade med rätta Vanilla Ice och MC Hammer men de förgyller inte din musikanläggning värst ofta nu mera.

Du var redig och satte upp ett spar och medan du förändrats och inte längre lyssnar på MC Hammer kanske ditt spar fortfarande är de där hundringarna i den där fonden på den där banken.
Har du tur/skills valde du en bra fond och behöver kanske bara öka beloppet du sparar. Har du oflyt har fonden inte presterat bra. Medan de där hundringarna var vad du mäktade med att spara förr i tiden ser kanske din situation annorlunda ut nu. Se över ditt spar. Din lön ökar över tiden precis som dina utgifter också gör. Du borde öka ditt spar också för att kompensera inflation och för att bättra dina odds att nå upp till just det där du sparar till.

Just nu sitter du och nynnar på låten och kan inte släppa den, den var en smash hit. Jag kunde inte länka till den överst i inlägget för då hade den stulit showen. Men här har du den, superhitten från MC Hammer:

2 kommentarer:

  1. Kul att läsa inlägget och en bra insikt i hur det är i livet.

    SvaraRadera
  2. Sorgligt och ironiskt att MC Hammer som tas upp ovan gick i personlig konkurs på 90-talet.

    SvaraRadera