Pengar till de i din närhet som behöver det


Har ni sett dem, barnen som nu säljer majblommor? Ofta känner man igen dem på den fina väskan de har blommorna i, de jag sett har varit gröna i år. Barnen som säljer blomman får en liten slant för sitt jobb men sen då? Vad händer sedan?

Pengarna går till att hjälpa barn som har det svårt. Barn på orten där du köper blomman. Det kan handla om att familjen inte har råd att köpa en cykel till barnet. Det kan vara barn som så gärna vill spela fotboll men ej har råd med dojor osv. Majblommans pengar går till att låta barn vara barn. Att barn skall få chansen att leka, vara delaktiga i roliga saker som andra barn gör.
Majblomman är en underbar organisation! De samlar in pengar till förmån för barn. Du kan enkelt stötta dem genom att köpa majblomma av barn. Man kan även vara månadsgivare och stödja dem på annat sätt. Kolla mer på deras hemsida; http://www.majblomman.se/

Jag känner starkt för majblomman. Stötta dem du också.
Ett tips: Fråga dina vänner om någon har barn eller bekanta som säljer majblomma. De kommer bli jätteglada om du vill köpa blomma av dem. Släng ut frågan på Facebook med en gång!

1 kommentar:

  1. Bra påminnelse till alla som inte känner till vad Majblomman går till!

    Härligt Petrusko att du även tar med ett inlägg om detta!

    Brukar köpa för en hundring varje år! Förra året hade vi köpt och så ringde några barn på...givetvis köpte man några till!

    SvaraRadera

3 favoriter bland investmentbolagen

Jag fick en fråga vilka mina favoriter bland investmentbolagen är och det tycker jag är en intressant fråga. Här kommer 3 favoriter bland...