Jag handlar hos Willys och köper gärna VANS

Jag handlar gärna sådant som jag äger, tex handlar jag mat hos Willys då jag äger Axfood. Visst förstår jag att det lilla jag köper inte gör någon skillnad men det ger mig något.
Dels är det känslan av att jag gynnar bolaget jag äger men det ger också en sorts inblick i verksamheten eller produkten.
Jag köper gärna kläder och skor från VANS och The North Face eftersom jag äger VF Corp. Det ger mig en inblick i kvalitet och funktion på prylarna men också på deras webshop+logistik då jag handlar direkt av dem.

Köp det du äger, om inte för bolagets så för din egen skull. Kanske inser du att du inte alls vill äga Axfood.

För egen del är det kanske tur att jag inte längre äger McDonalds och Pepsi. Det hade ju satt sig som en smäck runt magen om man skall hålla sig ajour där...

3 kommentarer:

 1. Jag handlar på Byggmax, hela familjen har Tele2 etc för jag äger.

  SvaraRadera
  Svar
  1. https://twitter.com/StorSockan

   Radera
 2. Jo det ger perspektiv....men när potatisen är dålig....raggmunkshinken saknas eller när blixtlåset på North Face jackan går upp.....ja då får man vikta om:)!

  Vi som jobbar kan ju äga aktier i bolaget om man jobbar i noterat bolag och det är spännande!

  Bra blogg Petrusko!

  Idag såg jag blanketten på förskolan där föräldrar kunde söka bidrag från Majblomman! En bra rörelse, barn hjälper barn!

  SvaraRadera

3 favoriter bland investmentbolagen

Jag fick en fråga vilka mina favoriter bland investmentbolagen är och det tycker jag är en intressant fråga. Här kommer 3 favoriter bland...