EFN intervju Industrivärdens VD Helena Stjernholm


Vissa av er har säkert redan sett den men jag tror att många av er inte gjort det, dagens intervju med Helena Stjernholm av EFN.
Ett bra sätt att komma närmre bolaget och dess främsta ledare. Äger du Industrivärden bör du ta dig tid och kolla det här klippet på 18 minuter. Är du bara det minsta intresserad av bolaget och eller dess innehav så skall du se det här. Absolut inga ground breaking news men det är som sagt ett bra sätt att komma närmre bolaget, få en känsla för det och dess VD Helena.

Jag gillar sådant är och är tacksam att EFN finns där och gör det här jobbet. Tack för det!
Om du ser videon ovan är det bara klicka play, om inte så är länken till klippet här: https://www.efn.se/bors-finans/intervju-helena-stjernholm-07-mar-2017/

Jag äger Industrivärden och tycker det är en utmärkt placering för långsiktigt spar på börsen. Ett alternativ till indexfonder.

3 kommentarer:

  1. Tack för tipset. Jag äger aktier i Industrivärden och uppskattar verkligen när man kommer VD lite närmre så här!

    SvaraRadera
  2. RIKTIGT bra intervju, tusen tack för tipset!

    Industrivärden utgör 8 % av den egna portföljen och jag blir än mer övertygad om bolagets förträfflighet ju mer jag läser och lär mig om bolaget och dess strategi.

    SvaraRadera
  3. Jag tror att Industrivärden kommer göra en mycket bra affär i och med delningen av SCA där de är största ägaren.

    SvaraRadera

Jag köpte fler Cibus

  Reklam: Inlägget innehåller reklamlänk till Avanza. Igår köpte jag lite fler aktier i Cibus på en kurs strax över 125 kronor. Det är inte ...