Intervju med Industrivärdens VD Helena Stjernholm


Jag har lyssnat på podden Prata Pengar som gästas av Industrivärdens VD Helena Stjernholm och som aktieägare tyckte jag att det var intressant att lyssna på.
Podden är cirka 47 minuter och Helena är med mer eller mindre från början till slut. Naturligtvis avslöjas inga nyheter (det vore ett regelbrott kring informationsgivning) men man får en bild av vem Helena är och en liten känsla för hur hon är.

Ovan är det tänkt att ni skall se spelarmenyn och enkelt kan trycka på play för att lyssna. Om nu det tekniska inte fungerar så är länken till podden här: https://soundcloud.com/pratapengar Avsnittet med Helena är nummer 55.
Prata Pengar är en pod som Unga Aktiesparare ligger bakom och grabbarna i podden gör ett jättebra jobb med den. Podden har blivit väldigt populär och om du inte lyssnat på den förut så kan ju det här avsnittet vara en språngbräda in =)
Hoppas du gillar avsnittet nu med Helena Stjernholm, VD Industrivärden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett knippe preffar

Jag förvaltar min portfölj med målsättning att den skall generera att kassaflöde till mig att leva på. Jag lever på utdelningar och en de...