Skanska säljer 5-stjärnigt med kunglig svit


Skanska har sålt Westin Warsaw ett femstjärnigt hotell i Warszava Polen. Hotellet har den bästa miljöcertifieringen av hotell i sin byggnadstyp i Polen och innehåller 361 rum varav 15 sviter och en kunglig svit. Visst låter det häftigt med "kunglig svit"! Jag har varit i sviter av den typen och det är precis så kungligt som man kan fantisera.
Prislappen för hela härligheten landade på 530 miljoner kronor och affären kommer bokas i det fjärde kvartalet.
Här är en bild på lobbyn också, vackert eller hur!
Jag gillar fastigheter och tycker de är vackra. Just Hotell attraherar mig extra mycket, utöver att de är vackra så gillar jag byggnadstypen rent operativt och finansiellt.
Jag äger Skanska och finner nöje och intresse i att läsa om deras affärer. De skickar ut många pressmeddelanden varje månad och jag tar inte upp allt här på bloggen, då hade ni nog tröttnat på både mig och Skanska. Men en del av affärerna är lagom, om inte annat är det trevligt att titta på bilderna av de vackra fastigheterna.

1 kommentar:

  1. Hej! Har faktiskt bott på detta hotell. Fint hotell men låg mysfaktor, av din filmsmak att döma passar nog detta hotell bättre för dig än mig.
    Gott Nytt År!
    JFG

    SvaraRadera

Storebrand Global All Countries B - Global indexfond med cash utdelning

  Reklam: Inlägget innehåller reklamlänk till Avanza. Det har varit några vändor med den här fonden. Jag har bearbetat Avanza och fondbolage...